Implantació productes OpenSource

La implantació de productes de codi lliure dins dels projectes d'integració facilita la utilització dels estandards, i permet reduir el TCO (Total Cost of Ownerwhip).

Linecom integra productes de codi lliure en l’entorn personalitzat del client, desenvolupant si cal els components addicionals necessaris, que actuen com a ponts per cobrir la bretxa entre els requeriments corporatius i l’aplicació open source escollida, proporcionant la solució adequada per problemàtiques empresarials com generació documental, intranets i extranets, frameworks de desenvolupament, etc ..

El resultat son solucions altament confiables, amigables i de baix cost tant d’implantació com de manteniment.

Linecom es especialista en la implantació, configuració i personalització dels següents productes de programari lliure:
opensource 90101455-300px

  • Alfresco: La gestió documental per excel·lència, forma part de la nostre solució l.DOM i al mateix temps l'hem implantat en projectes a mida per als nostres clients.
  • Liferay Portal: Linecom ha implantat i personalitzat el producte, desenvolupant portlets a mida de les necessitats del client. També hem desenvolupat productes d'integració amb altres productes com el propi Alfresco, o el servidor de correu Zimbra.
  • JBOSS AP: Servidor d'aplicacions de referència, és l'útilitzat habitualment de forma interna per Linecom, i és la solució que recomanem als nostres clients. L'ampli coneixement que tenim de les diferents versions ens permet oferir els serveis de formació, instal·lació i administració.
  • Linux: tenim experiència en diferents distribucions de Linux, i en especial en RedHat i Ubuntu.
  • Jasper Server: la solució de JasperSoft per al reporting dinàmic i solució completa de Business Intelligence, és ideal per a l'anàlisi de dades empresarials i el reporting individualitzat.

Per a tots aquests productes Linecom ofereix tant la possibilitat d'implantar la versió Community (si el tipus de llicència del producte ho permet) per al projecte concret, o bé la possibilitat d'instal·lar la versió comercial del producte. En qualsevol cas, Linecom un cop acabat el projecte ofereix els seus serveis per a donar suport a la solució implantada.